Wegmarkering laten aanbrengen: zo gaat het in zijn werk


Wegmarkering laten aanbrengen: zo gaat het in zijn werk

Het valt misschien niet zo op, maar op bijna elk openbaar wegdek is wel belijning aangebracht. In Nederland en andere Europese landen is het de standaard om witte belijning te gebruiken. In sommige landen wordt er ook gebruikgemaakt van gele lijnen.

Als dit in Nederland het geval is, dan is er sprake van wegwerkzaamheden of het tijdelijk verleggen van een rijstrook. Stel dat de rijbaan tijdelijk smaller wordt omdat er gewerkt wordt aan de weg, dan kan met behulp van gele wegmarkering worden aangegeven op welk deel van de weg er gereden kan worden.

Wegmarkering volgens de richtlijnen

Verder zijn er allerlei richtlijnen waar een goede belijning op de weg aan moet voldoen. Dit staat vast in het burgerlijk wetboek. Als u als gemeente of organisatie belijning wilt laten aanbrengen, dan zijn hier specialisten voor, zoals Geerdink-markeringen.nl. Zij voorzien u graag van een officiële belijning, die voldoet aan de richtlijnen die automobilisten, fietsers, wandelaars en andere weggebruikers duidelijkheid verschaffen.

Verder kunnen zij ook de belijning en markeringen parkeervakken, vakken voor elektrische auto’s en invalidenparkeerplaatsen verzorgen. Wat opvalt is dat er op parkeerplaatsen voor elektrische auto’s of invalidenparkeerplaatsen vaak veel meer dan alleen een lijn is aangebracht.

Er staan natuurlijk borden bij, maar ook een gekleurd groot vak of symbolen. Ook dit kan Geerdink Markeringen voor u verzorgen, zodat het heel duidelijk wordt voor bezoekers of weggebruikers om wat voor parkeerplaats het gaat. Ook omdat het natuurlijk verboden is om zomaar op een invalidenparkeerplaats te parkeren.

Expertise, maar ook precisie

Niet alleen de expertise heeft het bedrijf in huis, maar ook de ervaring en de precisie waarmee de markering wordt aangebracht. Zo worden er nu ook allerlei hubs voor elektrische fietsen en scooters in woonwijken aangebracht. Het is natuurlijk wel van belang dat dit er een beetje netjes uitziet en netjes blijft.

Meer informatie over wegmarkering en belijningen kunt u op de website vinden. Wenst u een perfect eindresultaat, kijk dan vooral niet verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *